Tags

, ,

Traiul devine foarte dificil atunci cand a lipsesc o mare parte din dinti, nu mai puteti sa mancati foarte bine, trebuie sa ne alegeti cu grija mancarea astfel incat sa o puteti mesteca si digera, nu mai puteti sa muscati din fructe sau chiar sa mancati o friptura sip e deasupra mai intervin si defectele in vorbire. Pentru acest lucru apelati la protetica dentara Bucuresti, un serviciu ce presupune refacerea arcadelor dentare cu ajutorul protezelor pentru a avea un aspect cat mai placut dar si pentru o mai buna functionalitate.

protetica dentara bucuresti

Ce metoda se aplica cand aveti mai mult dinti lipsa? In momentul in care exista dinti lipsa se apeleaza la lucrari protetice (punti dentare) sau la reconstructia prin coroane pe implant, persoanele mai in varsta apeleaza la aceasta metoda care s-a dovedit a fi foarte eficienta. Cu ajutorul tehnologiei DSD Bucuresti veti putea manca aproape orice si veti avea posibilitatea sa aveti zambetul dorit, noii dinti simtindu-se la fel cu cei naturali si aratand bineinteles impecabil.

Pentru orice fel de tratament dentar beneficiati de stomatologie in rate Bucuresti pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti sa mancati tot ce va doriti si sa zambiti cu incredere.

Advertisements