Tags

, ,

Marea majoritate a femeilor raman cu o durere de spate dupa nastere, aceasta fiind ori continuarea durerii lombare din timpul sarcinii ori este legata de momentul nasterii sau de procedurile medicale. Exista o serie de metode pentru a preveni si ameliora durerea de spate, dar fiecare organism reactioneaza diferit la ele. In cazul in care durerile persista mai mult decat este normal se recomanda un tratament adecvat de catre medic ce implica balneofiziokinetoterapie, masajul, dar si purtarea unor centurii specifice pentru ameliorarea durerilor si vindecarea accelerata ca ortezele lombare.

orteze lombare

Cat persista durerile si ce este rocomadat sa faceti? De obicei durerile persista cateva luni de zile, dar depinde de mai multi factori, spre exemplu daca ati mai avut inainte de sarcina dureri de spate, daca sunteti supraponderala si cat de repede incepeti recuperarea. Se recomanda in primul rand purtarea unui corset medical ce va sustine coloana intr-o pozitie corecta, plimbarile in aer liber, masajul si exercitiile.

Corsetul hessing este un remediu rapid impotriva durerii de spate de dupa nastere, ajutand la o vindecare mai rapida si la o ameliorare a durerilor fara sa fiti nevoite sa luati medicamente.