Tags

, ,

In ziua de azi, estetica dentara este cel mai solicitat serviciu de stomatologie, ce va permite dumneavoastra cu ajutorul diferitelor proceduri sa aveti dintii frumosi, exact cum ati visat. In cadrul esteticii dentare se afla albirea dentara profesionala, ortodontia, protetica dentara si chiar implantul dentar. Primul pas in estetica dentara Bucuresti este ortodontia, apoi protetica dentara sau implantul dentar si albirea dentara profesionala ce are un rol foarte important,elimina pentru o perioada lunga de timp petele de pe suprafata dintilor si ii deschide cu cateva nuante.

brunette girl eating a strawberry

In cat timp puteti avea dintii perfecti? Cat timp trebuie sa purtati aparat dentara tine de varsta si de cat de serioasa este problema, nimeni nu poate spun exact cat dureaza un tratament ortodontic. Serviciul de ortodontie Bucuresti are success indiferent de varsta, nu doar adolescentii pot purta aparat dentar ci si persoanele mai in varsta care s-au saturat de dintii imperfecti.

Pentru persoanele care au mai multi dinti lipsa se recomanda protetica dentara Bucuresti, o procedura simpla ce va inlocuieste dintii perfect, din materiale de cea mai buna calitate cu garantia ca poate dura toata viata.