Tags

, ,

In Romania in plin sezon estival statiunile sunt supraaglomerate, galagioase si deloc potrivite pentru copii sau cei ce vin sa isi trateze anumite afectiuni. Dar daca va doriti un concediu relaxant, sa stati linistiti pe plaja, cu copiii, dar sa beneficiate si de baile balneoclimaterice mergeti in Eforie Sud, o statiune linistita, cu mult spatiu verde ce este exploatat in permanenta in beneficiul turistilor. Veti gasi cazare in Eforie Sud pentru toate buzunarele si pentru toti membrii familiei, la cele mai inalte standarde, dar si conditii exigente.

cazare eforie sud

Concediul pentru dumneavoastra inseamna liniste si relaxare? Puteti avea parte de aceste lucruri si la Marea Neagra, daca va cazati la o vila in Eforie Sud, aproape de malul marii veti avea un concediu minunat si relaxant, iar diminetile vor fi revigorante in adierea usoara o vantului. Chiar daca plaja este micuta, nisipul este la fel de fin ca in alte statiuni si marea la fel de curata si albastra.

Hotelurile din Eforie Sud sunt elegante, majoritatea amplasate pe faleza statiunii cu vedere la plaja si mare, foarte confortabile si intime, potrivite si pentru un concediu cu copiii.

Advertisements