Tags

, ,

Felul in care zambeste o persoana este o trasatura unica si specifica prin care se deosebeste de restul lumii. Refacerea arhitecturii complexe a zambetului uman si implicit a fetei, este o noua forma de arta care tine de maiestria si priceperea stomatologului. Restabilirea integritatii arcadelor dentare si a zambetului luminos se face prin mijloace moderne de protezare, prin aplicarea de fatete, prin metode de albire dentara, detartraj si periaj profesional. Pacientii pot beneficia de toate aceste servicii de estetica dentara Brasov apeland la clinicile stomatologice din Poiana Brasov, Busteni, Moeciu, Predeal.

estetica dentara brasov

Estetica dentara are la dispozitie o multitudine de materiale si metode prin care poate restaura frumusetea si armonia dintilor. Cabinetele care ofera servicii de estetica dentara Brasov colaboreaza cu tehnicieni priceputi si combina materiale moderne precum zirconiul, ceramica si compozitul pentru a realiza cele mai indraznete lucrari si cele mai spectaculoase restaurari.

Implanturile dentare au revolutionat estetica dentara oferind posibilitati nebanuite de refacere a arcadelor si de inlocuire imediata a dintilor pierduti prin extractii sau datorita problemelor parodontale. Protezarea pe implante inlatura problemele legate de marginile metalice inestetice care deveneau evidente in timp la alte tipuri de protezare, transformarile legate de culoarea materialelor sau de pierderea structurii osoase. Coroanele aplicate pe implanturi au o calitate ridicata si proprietati estetice superioare.

Estetica dentara poate rezolva si probleme mai putin grave, dar nu mai putin evidente precum eroziunile smaltului, petele si discoloratiile, cariile inestetice sau alinierea incorecta a dintilor pe arcada. Metodele de albire, aplicarea de fatete din portelan si refacerea estetica a dintilor afectati de caria dentara, poate readuce un zambet frumos pe fata tuturor.

Stomatologii nu mai sunt de multa vreme doar medici care trateaza bolile dentare ci au devenit arhitecti si constructori de zambete, adevarati restauratori ai frumusetii!

Advertisements