Tags

,

Placerea unei vacante in strainatate se transforma in stress imediat ce ne vin in minte doua cuvinte: transport aeroport. Multitudinea de bagaje, oboseala drumului, agitatia, aglomeratia si cozile interminabile de la aeroport lasa o amprenta negativa asupra unei calatorii de relaxare. Pentru a reduce din conotatia negativa care planeaza asupra expresiei transport aeroport trebuie sa luati in considerare urmatoarele sfaturi.

transport aeroport

1. Reduceti considerabil cantitatea de bagaje – cu siguranta nu aveti nevoie de toata trusa de cosmetice, de carti, de mai mult de un parfum si de cele trei perechi de pantofi. Bagajele grele induc o stare de oboseala si de iritatie greu de suportat in aglomeratia aeroportului. In plus, exista riscul ca cel putin unul din geamantanele burdusite sa se piarda la aeroport si sa nu mai poata fi recuperat prea curand. Nu luati in vacanta obiecte de valoare, bijuterii scumpe sau pantofi de firma.

2. Alegeti o imbracaminte lejera – imbracamintea pentru calatorie trebuie sa fie cat mai confortabila. Nu alegeti haine stramte, pantofi pe care nu i-ati mai purtat, tocuri inalte si haine de firma care se pot deteriora. Retineti ca transport aeroport inseamna tranzit, miscare, aglomeratie.

3. Alegeti o firma de transport – tentatia de a folosi masina personala pentru a ajunge la aeroport se poate dovedi una total neinspirata. Soferii firmelor de transport cunosc foarte bine rutele cele mai directe si mai putin aglomerate. Apeland la o firma de transport puteti fi absolut siguri ca ajungeti la destinatie in timp util.

4. Porniti la drum cu o atitudine pozitiva – nu lasati nimic sa va intunece bucuria si placerea unei calatorii.

5. Nu lasati totul pe ultimul moment – exista tentatia de a pleca in vacanta dupa inspiratia de moment si fara un plan prealabil. Insa, aventura se poate transforma oricand in cosmar daca nu planificati cel putin transportul si cazarea.

Advertisements