Tags

, ,

Toti cei care coboara din avion au senzatia de usoara confuzie amestecata cu oboseala si dorinta de a ajunge cat mai repede la destinatie. Firmele de inchirieri auto Otopeni au fost infiintate pentru ca oamenii sa isi poata continua calatoria in tara in cel mai scurt timp posibil. Serviciul rent a car Otopeni este dedicat inchirierilor de autoturisme de la aeroport.

inchirieri auto otopeni

In portofoliul firmelor puteti gasi servicii diverse, de la inchirieri auto Otopeni pana la inchirieri auto din diverse alte aeroporturi din tara precum Galati, Braila sau Constanta. Aceste companii pun la dispozitia clientilor o gama variata de automobile din gama Renault, Citroen, Opel si Dacia Logan. Unele masini sunt dotate cu sistem de navigatie GPS, toate au asigurare Casco si motor diesel pentru un consum minim de combustibil. Daca doriti sa inchiriati un autoturism de la Hermann rent a car este bine sa stiti ca aveti la dispozitie un numar nelimitat de kilometri pe care ii puteti parcurge cu respectiva masina.

Preturile sunt rezonabile dar variaza in functie de masina de inchiriat. Masinile sunt moderne, sigure, verificate tehnic, dotate cu aer conditionat, airbag, MP3 player si radio, iar rezervarile se pot face la telefon sau direct pe site-ul firmei. Trebuie sa stiti data si ora la care doriti respectiva masina si sa completati campurile necesare si puteti avea masina la dispozitie cand ajungeti la aeroport.

Advertisements