Tags

, ,

Calatoriile si gadgeturile sunt doua lucruri de care nu ne putem lipsi. Cine nu are cel putin un smartphone si o tableta si nu are posibilitatea sa calatoreasca cel putin de doua ori pe an simte ca pierde o parte din lucrurile bune oferite de era in care traim. Calatoriile inseamna bagaje iar gadgeturile inseamna cabluri, incarcatoare si adaptoare care umplu respectivele bagaje. Prin achizitionarea de incarcatoare priza USB putem scuti macar putin stress atunci cand facem bagajele si ne e teama ca am uitat un cablu, un adaptor sau o baterie de la aparatul foto.

incarcatoare priza usb

Prin USB se realizeaza conexiunea intre anumite dispozitive, camere foto, telefoane mobile, si calculator, desktop sau laptop. Cablul USB are doua mufe la cele doua capete, prin care se poate realiza conexiunea. Unele dispozitive primesc energia electrica necesara pentru incarcarea bateriei tot prin acest cablu USB. Pentru a incarca bateriile unor astfel de device-uri avem nevoie de un obiect care se introduce in priza si in care se poate introduce mufa cablului USB.

Aceste incarcatoare priza USB sunt niste obiecte mici, foarte utile si foarte usor de pierdut. Cu ajutorul lor puteti incarca cele mai diverse gadgeturi, de la iPhone la camere foto, obiecte care nu se pot introduce direct in priza.

Energia electrica este miracolul erei in care traim. Va puteti imagina o lume fara electricitate? Fara bec, masina de spalat, aspirator, GPS, telefon, calculator si internet? Aceasta lume a existat in secolul trecut si continua sa exista in unele parti ale globului. Noile dispozitive ne permit sa fim mobili, liberi si totusi conectati la tot ce se intampla in jurul nostru, departe dar totusi atat de aproape!

Advertisements