Tags

, , ,

Probabil ca ati avut ocazia sa observati instalarea retelei de energie electrica intr-o casa noua sau inlocuirea unei retele vechi intr-un apartament. Intregul proces este ingrozitor de complicat. Fiecare priza si fiecare intrerupator din casa are nevoie de cateva cabluri si de un proces laborios de montare pentru a functiona la paramentri normali. Spargerea peretilor in caz de scurt circuit sau alte probeme reprezinta cireasa de pe tort a intregului proces.

Posibilitatea de a avea intrerupatoare wireless, automatizarea locuintei si controlul de la distanta sunt beneficii pe care le datoram in totalitate tehnologiei moderne. Prin intrerupatoare wireless intelegem niste dispozitive elegante care pot fi aplicate oriunde si care functioneaza pe baza de unde radio.

intrerupator wireless

Stim cu totii ca japonezii au cele mai automatizate case din lume si ca isi pot controla de la distanta pana si capacul de la toaleta. Ceea ce nu stim este ca tehnologia wireless a avansat foarte mult in ultima perioada si ca fiecare dintre noi poate beneficia de astfel de produse care ne fac viata mai usoara.

Zecile de fire negre care ne conecteaza desktop-ul la internet si televizorul la reteaua de cablu, boxele, tastatura si alte obiecte din camera, pot disparea ca prin minune daca implementam tehnologia wireless. Confortul locuintei nu inseamna mai multe gadgeturi ci mai putine obiecte, mici si portabile, care deservesc intreaga casa. Multitudinea de aplicatiile ale tehnologiei wireless nu este inca pe deplin cunoscuta si implementata la scara larga dar aceste aplicatii reprezinta viitorul.

Astazi, cand toti detinem cel putin un smartphone conectat non-stop la internet, putem controla tot felul de obiecte prin intermediul unei simple aplicatii. Dezvoltarea tehnologiei a adus cu sine confort si siguranta la distanta de o unda radio.

Advertisements