Tags

, ,

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecaruia, iar pentru organizarea acesteia este nevoie de foarte multa experienta, dar si de implicarea dumneavoastra. Orice idee pe care o aveti poate fi de mare ajutor pentru cei ce organizeaza nunta deoarece totul trebuie sa fie unic, sa ramana in amintirea tuturor invitatilor datorita particularitatii elementelor. Organizarea evenimentelor de gheata este descrierea perfecta a unei nunti cu staif si asta gratie sculpturilor de gheata pretioase ce sunt personalizate pentru fiecare eveniment si puse in valoare cu ajutorul sunetului si luminilor.

sculptura in gheata

Care este conceptul de baza intr-o nunta? Tematica nunti reprezinta conceptul acesteia, desigur dupa alegerea rochiei de mireasa, a culorilor predominante si a unui stil pe care doriti sa il puneti in aplicare. Organizarea unei nunti presupune timp, rabdare si creativitate, iar toate acestea adunate formeaza sculpturi in gheata de diferite forme si dimensiuni ce pot fi atractia serii.

Daca vreti sa adaugati un plus de rafinament nuntii dumneavoastra alegeti sculpturi din gheata cu initialele mirilor, un obiect sugestiv, flori incastrate in gheata pe fiecare masa sau chiar un bar de gheata care sa serveasca toata seara bauturi reci.

Advertisements