Tags

, ,

Nimic din ceea ce ati vazut la nuntile la care ati participat ca invitat nu v-a impresionat? Va doriti o nunta ceva mai speciala, cu elemente indraznete care sa creeze o atmosfera aparte, dar si originale si de efect. Este minunat atunci cand la nunta se creaza o atmosfera de petrecere minunata datorita orchestrei, dar este perfect cand puteti atauga si o nota de eleganta cu ajutorul unor baruri din gheata, special create si personalizate pentru fiecare eveniment in parte, astfel fiecare nunta va avea ceva unic.

sculptura din gheata

Care este motivul pentru care puteti alege sculpturile din gheata la nunta? Sunt foarte multe elemente frumoase pe care le puteti adauga la un eveniment important, dar nici unul nu este la fel de special ca o sculptura din gheata. Motivul este unul foarte simplu, aceste minunate opera de arta emana frumusete, naturalete, eleganta si nu in ultimul rand un aer proaspat si o bautura rece invitatilor.

Evenimentele de gheata creaza o imagine demna de basmele copilariei. Povestea unui cub de gheata care prinde viata si culoare prin prisma unor maini pricepute si foarte talentate ofera invitatilor dumneavoastra o imagine rupta din cartile cu povesti.

Advertisements