Tags

, ,

Daca acum ceva timp oamenii erau atentii cand cumparau echipamente electrice ca prize, intrerupatoare, prelungitoare numai la materialele folosite, in ziua de azi tot ceea ce achizitionati trebuie sa fie si multifunctional. Tehnologia de ultima generatie va permite incarcarea telefoanelor sau altor aparaturi prin cablu USB, de aceea prizele de calitate sunt dotate cu incarcatoare USB, dar si cu alte functii multiple ca indicatorul luminos, protectia la supratensiunile atmosferice ce va ofera siguranta sporita, dar si un design deosebit ce se potriveste perfect in orice incapere.

prize de calitate

De ce sa alegeti aparatajul electric modern? Aparatajul electric modern foloseste numai materiale de calitate superioara cu proprietati ignifuge, rezistente la foc si temperaturi inalte spre deosebire de cel vechi ce foloseste corpul ceramic care are foarte multe dezavantaje. Prizele de calitate spre deosebire de cele ce utilizeaza vechea tehnologie nu sunt casante, sunt flexibile, ergonomice si nu ridica probleme in manevrare, montare, demontare sau reparatie.

Daca v-ati intrebat ce inseamna o priza de calitate si cum puteti recunoaste una este foarte simplu: materiale de cea mai buna calitate ce asigura un contact cat mai bun, sistemul de fixare sa fie cat mai solid realizat, iar cuplarea si decuplarea sa de faca cat mai usor. O priza buna trebuie utilizata cat mai corect pentru ca acesta sa reziste si sa ramana la fel ca atunci cand ati achizitionat-o.

Advertisements