Tags

, ,

Cu totii tanjim dupa o stare de bine constanta si mereu ne gandim ca e doar o iluzie sau o stare care nu poate fi atinsa decat prin efort financiar sustinut sau prin efort fizic intens in sala de sport. Starea de bine nu este o utopie. Trebuie doar sa gasim acel element care sustine si amplifica nivelul de serotonina din creierul nostru. Pentru unii starea de bine este atinsa prin metode simple si la indemana. Unii raspund bine la apa si caldura oferite de cabine dus hidromasaj, altii la masajul cu pietre calde, altii ating satisfactia numai si numai prin sport si mancare sanatoasa.

cabine dus hidromasaj

Atunci cand suntem extrem de obositi sau stresati visam la o ora de masaj sau la beneficiile unei sedinte de spa. De fapt, aproape toate metodele de combatere a stresului se bazeaza pe doua mari principii, caldura si capacitatea de relaxare musculara prin masaj. Aplicarea caldurii si masajul se pot face prin metode mai noi sau prin cele cunoscute inca din antichitate.

Relaxarea corpului si a mintii cu ajutorul apei nu reprezina o metoda noua de terapie. Anticii au folosit din plin aceasta forma de relaxare dar ea a fost imbunatatita semnificativ de tehnologia secolului nostru. Forta apei este astazi canalizata prin diverse jeturi care se instaleaza simplu in cabine dus hidromasaj. Instalarea unei cazi cu hidromasaj sau a unei cabine de dus cu hidromasaj reprezinta un confort deosebit si o placere in fiecare casa. Prin instalarea de cabine dus hidromasaj, hidroterapia este astfel la indemana tuturor.

Apa calda si presiunea jeturilor actioneaza impreuna pentru relaxarea musculaturii. Hidromasajul este o metoda blanda, neinvaziva si de mare ajutor in refacerea post interventie chirurgicala. Presiunea apei are puterea de a reduce intensitatea unor simptome in afectiuni precum contracturile musculare, durerile articulare, durerile post trumatice sau insomniile.

Suntem diferiti si raspundem in mod diferit la stimuli. Tot ce putem face e sa gasim lucrurile care ne fac placere si sa nu le mai lasam din mana.

Advertisements