Tags

,

Statiunea Eforie Sud are un farmec aparte. Cei care vin aici de multi ani au ajuns sa descopere o particica de mare cu un colorit special, parca mai albastru si mai limpede decat in alte statiuni ale Marii Negre. Turistii care ajung La Eforie Sud pentru prima data pot alege sa vada frumusetea deosebita a marii sau sa se planga de multele inconveniente ale locului. Eforie Sud abunda in spatii de cazare la preturi mai mult decat rezonabile. Cazarea la o vila Eforie Sud este o idee buna desi nici hotelurile nu pot fi trecute cu vederea.

vila eforie sud

Inca de la intrarea in statiune, localnicii pot indruma turistii spre vile private, case ospitaliere si oameni amabili care au o camera sau doua de inchiriat. Alegerea unei camere la vila Eforie Sud este mai indicata deoarece oferta este foarte variata, conditiile bune si preturile decente. Studiind oferta de vile se poate o alege locatie mai intima si mai linistita, departe de discoteci, baruri sau parcuri de distractie, cu vedere directa la mare.

Eforie Sud este statiune dar si oras. Desi plajele sunt inguste si au numai cativa kilometri lungime, orasul este destul de mare iar distanta pana la Constanta este de doar 15-20 km. Daca aveti un buget mai restrans, puteti sa va cazati la o vila particulara si sa va pregatiti singuri masa cumparand alimente de la supermarket sau de la magazinele din apropiere. Statiunea abunda in restaurante, cafenele si baruri pentru cei care doresc sa petreaca o seara placuta la o terasa cu vedere la mare.

Advertisements