Tags

,

Pentru ca fiecare nunta trebuie sa aiba propriul stil, inspirat din personalitatea mirilor, accesoriile au un loc foarte important in amenajarea localului si in creerea imaginii de ansamblu. Decorarea localului, in functie de tema aleasa, de culoarea predominanta ofera un aer elegant si romantic, iar o sculptura din gheata inseamna mai mult decat orice alta piesa de decor, reprezinta o parte din personalitatea mirilor si o piesa unica pentru fiecare eveniment in parte, deoarece este creata si personalizata dupa dorintele fiecaruia.

sculpturi din gheata

Aproape totul este pus la punct in afara de decorarea localului? Amenajarea localului este un punct foarte important pentru o nunta perfecta, in concordanta cu toate cele necesare unei nunti, rochie de mireasa, aranjamente florale, efecte speciale si multe altele foarte importante, o sculptura in gheata intotdeuna isi gaseste locul si transforma evenimentul intr-unul special.

Chiar daca alegeti ca nunta dumneavoastra sa se desfasoare in aer liber, in restaurant, cu multi invitati sau intr-un cadru restrans, organizarea evenimentelor de gheata este intotdeuna o alegere buna. Sculpturile de gheata emana sentimentul de sarbatoare, iar daca va doriti un strop de culoare puteti alege florile incastrate in gheata ce va umple atmosfera de viata si frumusete.

Advertisements