Tags

,

In momentul in care va pierdeti un dinte trebuie sa apelati la o serie de tratamente in vederea refacerii lui atat din punct de vedere estetic cat si functional. Pierderea unui dinte poate duce la numeroase afectiuni si tulburari la nivelul dintilor cum ar fi inclinarea dintilor, tocirea dintilor, probleme parodontale, dar si afectarea fizionomiei si imbatranirea prematura. Cea mai buna solutie pentru refacerea arcadelor dentare este protetica dentara Bucuresti, ce reprezinta crearea unor dinti artificiali de catre tehnicieni dentari care sa se potriveasca perfect cu celelalte structuri.

protetica dentara bucuresti

Cum se ajunge la pierderea dintilor? Se intampla ca din diverse motive sa lipseasca o portiune din dinte si sa nu mai poata fi inlocuita cu o plomba sau peretii dintelui sunt prea subtiri pentru a suporta procesul de masticatie, atunci se recurge la protetica dentara Bucuresti. Chiar si cand lipseste un dinte exista solutii, atunci se realizeaza o punte, se imbraca dinti alaturati si se inlocuieste spatiul gol cu o coroana dentara.

Protetica dentara este o solutie foarte buna pentru un zambet de invidiat din punct de vedere estetic, dar si functional, dinti sanatosi, imbunatatirea vorbirii si simtul gustului, masticatie naturala, confort sporit si siguranta.

Advertisements