Tags

,

Cand se anunta un mega concert al trupei pe care dumneavoastra o admirati trebuie sa participati cu orice pret, dar se intampla ca de cele mai multe ori bugetul sa nu va permita un loc la VIP si mai degraba preferati sa renuntatati la concert decat sa stati in spate si sa nu vedeti nimic din concertul trupei preferate. Pentru ca tehnlogia a avansat foarte mult in ultimii ani, orice loc la un concert este perfect, deoarece sunt instalate ecrane led outdoor de dimensiuni foarte mari ce va permit sa urmariti concertul chiar si din ultimul scaun.

ecran led outdoor

De aceea alegeti locul la concert in functie de pretul biletului? De obicei ultimele locuri din sala, sau in aer liber cele din spate sunt mult mai ieftine deoarece se presupune ca nu se poate vedea mare lucru din concert,dar cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie lucrul acesta nu mai este o problema, ecranele led de mari dimensiuni va transmit imaginea in timp real ca si cum ati fi in primul rand.

Ecranul led outdoor este cel mai nou si mai modern mijloc de difuzare a imaginilor sau a videoclipurilor unde se doreste redarea live a evenimentului.

Advertisements