Tags

,

Multe birouri sunt amenajate nepotrivit cu o lumina ce provoaca stare de agitatie si irascibilitate, cu pereti goi si fara nici un pic de culoare, iar acest lucru nu permite angajatilor sa depuna o munca 100% de calitate. Pentru mai multa relaxare si o imbunatatire vizibila a calitatii muncii trebuie sa depuneti cateva eforturi in amenajarea biroului prin gestionarea iluminatului cu ajutorul intrerupatoarelor cu senzori ce ofera si o economisire a energiei si in acelasi timp un spatiu intim si confortabil.

intrerupator cu senzori

De ce sa investiti intr-o cladire de birouri? Orice sediu de firma trebuie sa fie un loc placut, relaxant, care sa reprezinte atat dorinta si personalitatea angajatilor cat si angajatorilor. Intrerupatoarele pentru spatii comerciale trebuie sa fie estetice si functionale astfel vor fi usor de utilizat, cu numeroase aplicatii si va ofera o economisire generoasa de energie.

Intrerupatoarele cu senzori sunt un real ajutor, nefiind nevoie sa stingeti si sa aprindeti lumina manual, acesta se activeaza automat imediat ce detecteaza miscare si este si o economisire de energie, deoarece lumina sta aprinsa doar cateva secunde sau minute, in functie de cum programati lucrul acesta.

Advertisements