Tags

,

Statiunea Eforie Sud are in spate o istorie pe cat de veche pe atat de interesanta. Celor mai tineri, Eforie Sud nu le spune mai nimic pentru ca centrul distractiei s-a mutat de multa vreme in alte zone mai populare ale litoralului. Pentru cei de varsta a doua insa, statiunea are inca un farmec aparte desi este destul de paraginita si cazuta in dizgratie. Eforturile de a readuce statiunea la faima de altadata au inceput se pare cu renovarea si construirea de spatii cazare Eforie Sud. Asa ca, cei care au bunavointa de a vizita imprejurimile si de a redescoperi lucruri si locuri uitate, pot beneficia macar de o cazare Eforie Sud decenta sau mai mult decat decenta, dupa buget.

cazare eforie sud

Multi au auzit cel putin, daca nu l-au si vizitat, de cazinoul din Constanta. Aflati insa ca Eforie Sud, fosta Carmen Sylva, localitate cu nume ceva mai romantic in vremuri mai romantice, are propriul cazino care poate fi vizitat. Cladirea a fost se pare construita prin anii ’30 in stilul Art Deco si poate fi admirata si astazi de pasionatii de arhitectura si nu numai.

Eforie Sud poarta inca amprenta, care se sterge destul de rapid, a populatiilor turcesti si tatare care au locuit aici in numar mare in alte vremuri. Exista inca moschei care pot fi vizitate macar pentru a avea o idee asupra imbinarii culturale a locurilor.

Aplecarea spre zona de sud a litoralului poate fi o idee mai buna decat v-ati astepta. Statiunile din zona sunt mai linistite iar marea are un colorit aparte. Familiile vor gasi aici o oaza de mult dorita relaxare si liniste iar cei mai in varsta isi vor aminti cu placere de tinerete.

Eforie Sud, un loc din alte timpuri care ne poate inca impresiona cu lucruri deosebite, asteapta turisti tineri care sa reinvioreze atmosfera si sa-i redescopere frumusetile!

Advertisements