Tags

,

O petrecere trebuie sa fie memorabila. Pentru ca aceasta conditie sa fie indeplinita este necesara o planificare amanuntita a detaliilor esentiale ale unei petreceri reusite: muzica, mancarea si evident locatia. La o simpla cautare pe internet dupa restaurant petreceri private Bucuresti vor rezulta sute si sute de locatii pe care evidnet nu veti avea timp sa le verificati. Tot ce va ramane de facut este sa cereti niste recomandari de la prieteni apropiati sau sa vizitati personal si sa cereti informatii despre un anume restaurant petreceri private Bucuresti sau altul.

restaurant petreceri private Bucuresti

Inainte de toate insa, trebuie sa stabiliti cateva detalii legate de petrecere. Alcatuirea unei liste de invitati este primul pas in directia buna. Confirmarea participarii respectivilor invitati este al doilea pas pe care trebuie sa il parcurgeti. Aceste reguli se aplica de obicei pentru petrecerile de nunta sau botez dar nu riscati nimic daca planificati o lista de invitati chiar si pentru o petrecere cu ocazia zilei de nastere sau onomasticii. Cu cat planificarea este mai buna cu atat riscul de incidente neplacute este mai scazut.

Stabilirea unui buget si in functie de buget a unui meniu specific mai reduce cu siguranta din multitudinea de optiuni pe care le aveti pe lista. Cele mai multe restaurante care organizeaza petreceri au niste meniuri standard pe care va vor indemna sa le acceptati. Daca de exemplu aveti in plan o petrecere cu o tematica specifica, doriti un meniu vegetarian, planuiti o seara greceasca sau indiana, asigurati-va ca preparatele pe care le doriti vor fi executate perfect in bucataria restaurantului respectiv. Puteti cere o degustare a meniului dorit pentru a va asigura de calitatea preparatelor care vor fi servite la petrecere.

Muzica este iarasi un element important de care trebuie sa va asigurati pentru o petrecere reusita. Daca doriti un anume tip de muzica, trebuie sa specificati acest lucru managerilor localului si sa va asigurati ca ati fost intelesi. O seara irlandeza nu poate fi acompaniata de manele si nici de muzica clasica.

Da, planificarea este cheia de bolta a unei petreceri memorabile. Chiar daca pare stresant sau neplacut, asigurati-va ca sunteti in controlul petrecerii dumneavoastra.

Advertisements