Tags

,

Pastrarea dintilor naturali pe arcada dentara pentru un timp cat mai indelungat trebuie sa fie prioritatea medicului dar mai ales idealul pacientului. Pierderea unui dinte provoaca o trauma psihica majora si cu toate acestea, cele mai practicate interventii chirurgicale in sfera orala in Romania sunt extractiile dentare. Toti medicii stomatologi si toate cabinetele ofera servicii de chirurgie dentara Brasov,Bucuresti, Oradea, Timisoara sau oriunde va aflati puteti apela si beneficia de astfel de proceduri.

chirurgie dentara brasov

Desi frica de astfel de interventii chirurgicale va poate tine la distanta de scaunul stomatologic, este foarte indicat sa va ganditi serios la implicatiile pe termen lung ale amanarii unor extractii sau ale unor eventuale protezari. In mod normal, extractia dentara trebuie sa fie urmata de o perioada relativ scurta de vindecare. Perioada de refacere a alveolei dentare nu trebuie sa se prelungeasca foarte mult pentru ca intervine un proces de migrare a dintilor limitrofi si o reducere a spatiului necesar aplicarii unui implant dentar.

Inserarea unui implant in osul maxilar sau mandibular se face in urma unei alte interventii de chirurgie dentara Brasov.Procedurile de chirurgie orala sunt in general simple si necomplicate si se fac sub anestezie locala. Anestezicele moderne, specializarile multiple pe care le are un medic stomatolog si tehnologia moderna garanteaza interventii chirurgicale fara dureri si complicatii postchirurgicale.

Implantul dentar este o investitie pe termen lung in sanatatea, confortul si igiena cavitatii orale. La ora actuala nu exista o procedura mai simpla si lipsita de riscuri si care sa ofere pacientului satisfactie deplina atat pe plant estetic cat si pe plan financiar si psihic.

Idealul medicinei moderne este preventia mai degraba decat tratamentul. Si in cazul medicinei dentare, prevenirea cariilor, inflamatiilor si infectiilor prin aplicarea unei igiene riguroase poate prelungi perioada de sanatate orala pana la un anumit punct. Vine insa momentul in care interventia medicala eficienta si rapida va poate scuti de multe neplaceri ulterioare. Amanarea nu este o solutie in cazul problemelor orale!

Advertisements