Tags

,

Un dus fierbinte este singurul lucur care poate sterge amintirile unei zile urate. Relaxarea totala si binemeritata pe care o asteptam cu totii la sfarsitul zilei nu poate fi stricatea de nimic altceva decat de lipsa apei calde sau de niste defectiuni la cabina de dus. Dar, lucrurile sunt lucruri, se strica si necesita reparatii.

Atunci cand apelam la un service cabine dus, service pentru masina de spalat, service pentru centrala termica sau orice alt tip de reparatie, aflam de cele mai multe ori ca lucrurile s-au defectat din vina noastra. Lucrurile pe care le achizitionam au nevoie de intretinere constanta pentru a rezista cat mai bine uzurii timpului. La instalarea unei cabine de dus ar fi bine sa retinem numarul de telefon pentru service cabine dus si perioada de garantie dar in acelasi timp ar trebui sa punem cat mai multe intrebari legate de intretinere. Obiectele sanitare sunt sisteme complexe. Cele mai multe sunt compuse din piese rezistente combinate cu multe furtunuri fragile, spatii care se pot infunda usor si desfunda greu, piese care se distrug sub actiunea calcarului si altele.

service cabine dus

Persoanele care instaleaza cabine de dus, cazi cu hidromasaj si restul echipamentelor sanitare dintr-o casa stiu cel mai bine ce anume sa ne sfatuiasca in legatura cu intretinerea acestor obiecte. Exista solutii speciale pe care trebuie sa le folosim pentru curatarea cabinelor de dus sau cazilor. Solutiile anticalcar n-ar trebui sa ne lipseasca din casa pentru ca sunt absolut indispensabile in special in zonele in care apa este dura si calcarul se depune in cantitati foarte mari. Apa dura contine o cantitate mare de saruri de calciu, saruri care se depun sub forma de cristale, in special in interiorul masinilor de spalat.

Pentru ca o zi grea sa nu se transforme intr-un adevarat cosmar, tineti la indemana garantia obiectelor cumparate, numarul de telefon pentru service dar mai ales retineti indicatiile pretioase legate de intretinere pentru ca ele va pot scuti de multe probleme.

Advertisements