Tags

,

La Constanta se poate ajunge destul de usor din orice parte ai alege sa vii, Bucuresti, Bacau, Brasov sau Sibiu. Statiunile aliniate frumos la malul reprezinta punctul principal de atractie al zonei de sud a tarii asa ca firmele de transport calatori au oferte foarte bune fie vara, fie iarna. Exista destule firme de transporturi Constanta Otopeni pentru turistii romani sau straini care doresc sa ajunga in Bucuresti sau la aeroport in cel mai scurt timp.

transporturi constanta otopeni

Orasul Constanta este cu siguranta o atractie in sine desi multi trec mai departe in drumul lor spre litoral fara a explora cum se cuvinte oferta foarte bogata din zona. In Constanta se poate veni oricand, fie toamna, iarna sau primavara pentru ca orasul de la malul marii are privelisti, mirosuri si gusturi exotice de oferit oricand si oricui. Melanjul de culturi este mai evident aici decat in orice alta parte a tarii. Aici sunt inca populatii musulmane si prin urmare se pot vizita cateva moschei vechi absolut impresionante. La Constanta se pot degusta mancaruri cu arome orientale, tatarasti si turcesti si se poate manca cel mai proaspat peste amestecat cu mirosul sarat amarui al marii.

Prea putini turisti romani vin la Constanta doar pentru Constanta. Adevarul e ca multe orase romanesti raman total neexplorate doar pentru faptul ca nimeni nu se gandeste ca poate petrece un weekend de poveste mergand la pas prin Constanta, Iasi sau Cluj. Aceasta posibilitate merita insa explorata. Asa cum am mai amintit, exista destule firme care ofera transporturi Constanta Otopeni sau Constanta Iasi  sau oriunde si care au preturi mai mult decat rezonabile. Se merita drumul pana la Constanta doar pentru a studia arhitectura deosebita a monumentelor vechi, urmele populatiilor orientale care au conturat atat de bine farmecul aparte al unui oras atat de vechi si atat de putin apreciat.

Advertisements