Tags

,

Baia nu mai este de multa vreme o simpla camera cu utilitate practica din care asteptam sa iesim cat mai repede. Cu cat investim mai mult timp in alegerea culorilor, materialelor si accesoriilor cu atat baia se transforma mai mult intr-un adevarat sanctuar al starii de bine si al bunei dispozitii. Baia noastra poate fi un adevarat salon de spa, un loc invaluit in aburi si mirosuri placute din care sa ne hotaram cu greu sa iesim.

accesorii cazi hidromasaj

Cada cu hidromasaj este piesa centrala care nu trebuie sa lipseasca dintr-o baie perfecta. Masajul cu jeturi de apa calda are efecte terapeutice atat asupra mintii cat si asupra corpului. Daca nu stiati, exista numeroase accesorii cazi hidromasaj care sporesc si mai mult placerea unei astfel de ore de relaxare absoluta. Asa cum am amintit, ne putem face un mini-salon de spa in propria casa si mai ales in propria baie. Din lista de accesorii cazi hidromasaj nu trebuie sa lipseasca sistemul de aromoterapie care este absolut fenomenal. Uleiurile esentiale se depoziteaza in anumite sertare speciale. De aici vor fi preluate de apa calda si distribuite prin intermediul jeturilor de presiune, eliberand mirosurile in interiorul camerei de baie. Efectul este fabulos, mai ales daca uleiurile esentiale sunt absolut naturale si de buna calitate.

Terapia prin culori poate fi si ea atasata cazii de hidromasaj prin instalarea unor sisteme speciale de lumini care transforma baia intr-un loc feeric. Mai exista niste sisteme interesante care pompeaza jeturi de aer in apa de baie, pentru un masaj usor si placut.

Sedintele de spa nu sunt doar pentru vedete si nu se experimenteaza doar in filme. Cu putina imaginatie, putem avea un loc placut si intim pentru noi si familiile noastre fara a cheltui o avere si fara a ne deplasa in locuri exotice. Accesoriile pentru baie se gasesc oriunde, trebuie doar sa le intelegem importanta si sa le descoperim puterea spre bine.

Advertisements