Tags

,

Dupa nasterea primului copil, multi parinti considera ca viata lor sociala s-a sfarsit si ca trebuie sa se dedice in totalitate cresterii si educarii celui mic. Vacantele sunt evitate pentru ca pare prea complicat sa pornesti la drum cu un copil de cateva luni sau chiar de cativa ani. Cel mic plange, se plictiseste repede, trebuie mereu schimbat si supravegheat si e mai usor sa il lasi acasa sau sa nu mai pleci deloc in vacanta.

Desi pare destul de complicat, copilul beneficiaza si chiar are nevoie de interactiune si de schimbare de peisaj. Vacantele in tara sau in strainatate se pot planifica din timp astfel incat parintii si copiii sa se poata relaxa in voie si bucura de peisaj. De exemplu, pentru un transport Constanta Otopeni cu masina personala aveti nevoie doar de un scaun de masina, pentru siguranta copilului, de ceva muzica placuta pentru atmosfera si de ceva rabdare. Un transport Constanta Otopeni cu microbuzul poate fi ceva mai complicat dar nu imposibil. Tot ce trebuie sa aveti in vedere este sa nu va perdeti rabdarea si sa nu va agitati. Copiii devin nervosi in timpul calatoriilor daca sunt foarte obositi sau daca se plictisesc. Niste activitati usoare care sa mentina calmul se pot inventa rapid. Conversatia cu cel mic este esentiala. Vocea parintelui calmeaza agitatia si distrage atentia.

transport constanta otopeni

Pauzele in timpul calatoriei sunt esentiale. Niste gustari sanatoase si ceva lichide pentru hidratare pot ajuta mult. Hainele usoare, largi si de calitate buna sunt indicate. Transpiratia irita mereu pielea copiilor ducand la crize de plans si de agitatie.

Puteti ajunge oriunde atat timp cat va luati doar strictul necesar si planificati bine calatoria. Multitudinea de obiecte carate in vacanta nu va garanteaza lipsa problemelor. Bagajele prea multe sunt o sursa de enervare constanta. Trebuie sa aveti in minte ca oriunde ati ajunge puteti cumpara lucrurile de care aveti nevoie si ca nu este absolut necesar sa le carati in masina, avion sau taxi.

Copiii abandonati acasa in timpul vacantelor vor deveni niste adulti retrasi si timizi pentru ca interactiunea sociala se invata inca din primele zile de viata.

Advertisements