Tags

,

Ideal ar fi ca vara sa plecam cat mai departe posibil de orasele mari si mai ales de Bucuresti. Nu toti au insa aceasta posibilitate. Cei mai multi reusesc sa scape cateva saptamani de la serviciu si sa plece in vacanta. Vara insa tine trei luni si nu trei saptamani. Inevitabil, trebuie sa gasim cateva locuri de relaxare in oras.

Bucurestiul are insa destule de oferit. Putem gasi cu usurinta un restaurant petreceri Bucuresti in care sa ne petrecem serile sau niste terase cu verdeata pentru zilele de canicula. Exista destule spectacole de vara si evenimente mondene care sa ne incante iar orasul este mai liber de aglomeratie ca niciodata. Alegerea unui restaurant petreceri Bucuresti este destul de simpla. Exista restaurante renumite, pe care le cunoaste toata lumea, dar acestea sunt cu siguranta aglomerate. Cea mai sigura metoda de a gasi un locsor placut este plimbarea la pas prin oras. Daca plimbarea la pas prin Barcelona, Praga sau Berlin ni se pare romantica si incantatoare de ce n-am incerca acelasi lucru si la Bucuresti?

restaurant petreceri bucuresti

Ghidurile de petrecere a timpului liber ofera si ele indicatii interesante in ceea ce priveste evenimentele si localurile care merita vizitate. Dar, in plimbarile de seara pe stradute puteti da peste o gelaterie fantastica, peste un spectacol de teatru stradal, peste un concert al unei trupe necunoscute dar foarte bune sau peste alte mici placeri interesante. Evitati cu orice pret sa va petreceri timpul pretios in mall-uri. Desi e multa lumina, multa racoare si aveti senzatia ca va veti relaxa foarte bine, mall-urile sunt obositoare pentru ochi si pentru suflet.

Daca nu aveti planuri concrete pentru saptamanile ce urmeaza, luati-ca partenerul sau prietenii si cutreierati cat mai mult orasul gol in ultimele seri de vara. Serile de toamna sunt si ele foarte placute dar cel mai probabil veti fi prea obositi pentru plimbari nocturne. Bucurestiul merita descoperit!

Advertisements