Tags

,

In ultima perioada, cantaretii de muzica usoara aleg, se pare, sa ajunga din ce in ce mai des si prin orasele mici ale Romaniei. Primariile organizeaza concerte de Anul Nou, de 1 si 8 Martie, de Pasti, de Ziua Copilului si cu multe alte ocazii. Montarea scenei pentru concert se face cu cateva zile inainte pentru ca tot procesul dureaza destul de mult si este si destul de costisitor. O scena concerte mobila ar face lucrurile mai simple.

scena concerte mobila

Exista destule firme care pun la dispozitie astfel de echipamente tocmai pentru a scuti o multime de efort si de resurse dedicate unui eveniment de o seara sau doua maximum. O scena concerte mobila are in componenta tot arsenalul necesar unui concert pentru un grup mai mic de oameni. Orasele mici nu reusesc sa adune mii de oameni la concerte pentru ca nu au o populatie tanara atat de numeroasa si doritoare de muzica.

Scena mobila este transportata cu ajutorul unui camion si are sisteme audio, lumini si video incorporate. O astfel de scena poate fi utilizata si pentru petreceri private care doresc sa aduca muzica live pentru invitatii lor. Banchetele de sfarsit de liceu pot beneficia de astfel de intreprinderi. Organizatorii trebuie doar sa telefoneze si sa rezerve scena mobila cu tot ce contine ea.

Tinerii care locuiesc in orase mai mici duc lipsa de astfel de evenimente muzicale. Uneori exista fonduri pentru niste evenimente de amploare dar de cele mai multe ori fondurile sunt limitate. Pentru astfel de ocazii se poate apela la firmele specializate in evenimente mobile. Costurile vor fi cu siguranta mai scazute iar satisfactia garantata.

Evenimentele culturale nu trebuie sa lipseasca din orase, fie ele mici sau mari. Muzica, teatrul, filmul sunt benefice atat celor tineri cat si celor mai in varsta. Concertele nu trebuie sa lipseasca pentru ca organizatorii nu stiu ca exista si variante mai accesibile de aducere a muzicii la public.

Advertisements