Tags

,

Stomatologul nu mai este de mult persoana care ne ajuta doar sa scapam de carii si durerile dentare, in afara de aceste lucruri, cel mai important este ca reuseste sa transforme zambetul pacientilor intr-unul fara cusur. Pentru a fi mai increzatori in fortele proprii aveti nevoie de un zambet frumos si sanatos, de aceea aparatul dentar este cea mai buna optiune pentru estetica dintilor, dar si pentru a impiedica dezvoltarea anumitor afectiuni. Serviciul de ortodontie Bucuresti va ofera rezultate vizibile dupa doar doua saptamani.

ortodontie bucuresti

Ce puteti trata cu un aparat dentar? Un zambet perfect nu este numai un zambet alb si stralucitor, dinti santosi si drepti pot fi un pas important pentru un zambet perfect. Aparatul dentar trateaza si probleme ale danturii din nastere cum ar fi dinti rotati, decalaje dintre mandibula si maxilar, dar se ocupa si de partea estetica, dinti drepti, perfect aliniati.

Apelati la ortodontie Bucuresti atunci cand nu mai sunteti multumit de zambetul dumneavoastra, dar si in cazul copiilor, atunci cand dantura definitiva se instaleaza pentru a evita o dantura inestetica. Motitorizarea permanenta a danturii copilului inseamna dinti drepti, sanatosi si frumosi.

Advertisements