Tags

,

Angajatii unei firme impart acelasi spatiu in medie 7-8 ore pe zi 5 zile pe saptamana. Cu toate acestea, cei mai multi nu se cunosc suficient de bine incat sa interactioneze normal sau sa devina macar amici. Numai managerii stiu ca o echipa are nevoie de timp in afara orelor de program pentru a deveni cu adevarat functionala. Organizarea unor asa-numite excursii pentru team building sau pentru consolidarea relatiilor dintre angajati se practica in multe firme. Care sunt avanjele participarii la astfel de expeditii?

transfer constanta aeroport otopeni

  1. Ai ocazia sa cunosti mai bine si sa apreciezi calitatile colegilor de lucru pe parcursul mai multor zile si in cele mai diverse situatii. Excursiile in strainatate pun la incercare rabdarea multor persoane. Firma organizeaza, de exemplu, un transfer Constanta aeroport Otopeni iar apoi urmeaza un drum cu avionul. Obligatia de a petrece atat de mult timp in proximitatea unor persoane pe care nu le cunosti iti poate parea o idee absolut teribila pana cand dezvolti primele relatii cu cei din jur.
  2. Interactiunea dintre introvertiti si extrovertiti ajuta si pe unii si pe altii sa se dezvolte si sa iasa din zona de confort psihic. Limitarile unora vor fi compensate de calitatile celorlalti, stabilindu-se o coeziune si o ierarhie a grupului.
  3. Oamenii vor invata sa respecte diferentele de opinie, sa comunice mai bine si mai eficient si sa se ajute reciproc.
  4. Nu trebuie pierdut din vedere faptul ca excursia este pentru relaxare, asa incat poti beneficia de o plimbare in strainatate platita integral de firma.

Participarea la astfel de evenimente nu este de cele mai multe ori obligatorie ci doar recomandata. Beneficiile se pot vedea comparand interactiunea grupului pe parcursul primului transfer Constanta aeroport Otopeni si pe drumul de intoarcere spre casa. Cei mai multi vor fi mai bine dispusi, mai relaxati si evident mai comunicativi pentru ca excursia si-a atins scopul.

Advertisements