Tags

,

Cei care au avut placerea de a calatori zeci de mii de kilometri cu avionul probabil ca au deja simturile tocite si rabdarea pusa la punct atunci cand vine vorba de aeroporturi. Pentru novici, totul e inca un ou Kinder cu surprize, placute si mai putin placute. Daca faci parte din grupul celor putini care n-au pus inca piciorul in aeroport si respectiv in avion, citeste sfaturile de mai jos si incearca sa ai rabdare cu toti si toate.

inchirieri masini otopeni

  1. Ai grija cum impachetezi bagajele. Exista o lista de preturi pentru bagaje care difera de la companie la companie. Unele companii iti permit sa iei cu tine mai multe bagaje in avion, altele nu permit decat foarte putine kilograme. Poti sa ai surpriza de a avea bagajele refuzate sau suprataxate pentru ca n-ai respectat normele.
  2. Ai grija ce pui in bagaje. Exista o alta lista cu substante permise in bagajele din avion si alta pentru bagajele de la cala.
  3. La iesirea din aeroport te poti trezi cu un control inopinant la bagaje. Unele tari nu permit introducerea de alimente precum branzeturi, miere de albine sau alte produse sau substante pe teritoriul lor prin intermediul aeroportului.
  4. Daca apelezi la un serviciu de inchirieri masini Otopeni poti avea si acolo surprize. Poti afla ca masina pe care ai ales-o pur si simplu nu e disponibila, GPS-ul pe care l-ai rezervat costa in plus, masina nu are aer conditionat sau e cu totul alt model. Bineinteles, exista si firme de inchirieri masini Otopeni foarte serioase, dar aici vorbim despre surprize si exceptii.
  5. Disparitia sau pierderea bagajelor la aeroport este un fapt arhicunoscut. Unele bagaje sunt recuperate rapid, altele in timp iar altele deloc. Nu puneti niciodata bijuterii, bani, electronice foarte scumpe sau alte obiecte de valoare in bagajele de la cala. Nu lasati laptopul sau telefonul in bagaj pentru ca va puteti trezi cu ecranul distrus.

Calatoria cu avionul poate sa fie plictisitoare sau poate sa nu fie deloc. Exista cazuri de curse anulate, de greve spontane, de intarzieri lungi si alte probleme. Inarmati-va cu rabdare si rezerve de dulciuri si cafea pentru asteptarile lungi. Preturile dulciurilor in aeroporturi sunt absolut exorbitante!

Advertisements