Tags

,

Pentru a creste frumos si sanatos, majoritatea plantelor au nevoie de un “imbold”, mai ales cand este vorba de agricultura, legumele nu pot creste peste noapte fara sa fie ajutate si imbogatite cu fel si fel de nutrienti. De aceea pentru multe plante sunt recomandate substraturile de crestere, o alternativa foarte buna atat acelora ce cresc in sol cat si celor ce se dezvolta in apa, pentru o dezvoltarea armonioasa, dar si pentru cresterea randamentului final, cultura bogata si legume foarte sanatoase, deoarece substraturile de crestere sunt 100% bio.

assorty

Care este cea mai productive metoda in agricultura? Dorinta cea mai mare a unui cultivator este sa aiba cele mai bune rezultate la finalul fiecarei culturi. In timp ce solul are avantejele lui, are de asemenea si dezavantaje, de aceea una dintre cele mai productive metode este agricultura hidroponica, care ofera rezultate excelente cultivatorilor ce isi doresc calitate si cantitate in cel mai scurt timp.

Substraturile de crestere se pot folosi si in agricultura hidroponica sau pur si simplu puse in ghiveci pentru flori si udate manual, dau rezultate foarte bune in ambele situatii si ofera nuntienti plantelor pe intreaga viata.

Advertisements