Tags

,

Inainte de a incepe remodelarea baii trebuie sa stiti in mare cam ce stil ati dori sa adoptati. In functie de dimensiunea spatiului si de bugetul alocat trebuie sa alegeti culorile si modelele pentru gresie si faianta, forma si dimensiunea obiectelor sanitare, designul oglinzilor si modalitatea de iluminare. Daca nu aveti nici cea mai vaga idee despre cum ati dori sa arate baia dumneavoastra, este bine sa incepeti documentarea din doua directii, internetul si revistele specializate in amenajari interioare.

cada hidromasaj model

Exista o multitudine de pagini web dedicate special amenajarii bailor. Daca veti cauta de exemplu cada hidromasaj model veti gasi firme romanesti care se ocupa de astfel de obiecte. Cataloagele puse la dispozitie va pot ajuta enorm de mult in alegerea formei si dimensiunii cazii de baie. De cele mai multe ori firmele se ofera sa va personalizeze alegerile astfel incat sa fie exact pe placul dumneavoastra.

Daca paginile web n-au reusit sa va convinga, puteti merge in diverse showroom-uri dedicate amenajarilor interioare. S-ar putea sa pierdeti ceva mai mult timp si energie decat pentru o simpla cautare pentru cada hidromasaj model dar faptul ca veti atinge si masura obiectele in mod direct va va ajuta in luarea unei decizii mai concrete.

Dupa ce ati stabilit cam cum ati dori sa arate baia dumneavoastra de vis ar trebui sa va orientati asupra specialistilor care sa va puna in aplicare ideile. N-am dori sa fim carcotasi, dar exista destul de putini specialisti adevarati care sa va implineasca visul. Cei mai multi sunt meseriasi de duzina si cred ca fiecare a experimentat deja dezamagirea in ceea ce priveste amenajarea unei bai sau bucatarii, case sau apartament.

Specialistii adevarati nu se gasesc nici pe Google nici in reviste ci vin prin intermediul recomandarilor serioase de la prieteni sau de la firme de renume. Daca hotarati sa cumparati anumite obiecte de la o anumita firma, cereti si un specialist in montare care sa va ofere garantia calitatii.

Advertisements