Tags

,

Tratamentele stomatologice sunt relativ costisitoare dar lipsa lor costa si mai mult atat din punct de vedere material cat si din punct de vedere al calitatii vietii. Calitatea vietii inseamna suma tuturor elementelor care ne fac viata de zi cu zi confortabila, placuta si relativ normala.

Pierderea sanatatii reprezinta un pas mare inapoi in ceea ce priveste confortul psihic si fizic, urmata de o diminuare a capacitatii de a munci eficient si de a ne castiga existenta. Din acest motiv, costurile de prevenire a unor boli si de mentinere a sanatatii orale aduc un castig si nu o pierdere bugetului total al unei persoane.

Daca totusi dorim sa reducem cumva costurile tratamentelor stomatologice, putem urma cativa pasi dupa cum urmeaza:

promotii stomatologie brasov

  1. Pastrarea unei igiene orale impecabile reprezinta primul si cel mai important pas in economia pe care dorim sa o facem. Costurile unui detartraj general urmat de un periaj profesional nu sunt foarte mari mai ales ca exista o multime de promotii stomatologie Brasov la astfel de tratamente profilactice.
  2. Urmarea unor tratamente profilactice precum sigilarile santurilor si fosetelor dentare adanci in care se pot forma carii incipiente este un alt pas in directia potrivita. Este de dorit sa solicitati medicului dumneavoastra astfel de tratamente profilactice atat pentru copii cat si pentru adulti. Puteti urmari anunturile cabinetelor care ofera promotii stomatologie Brasov daca sunteti in cautare de profilaxie dentara.
  3. Educatia copiilor in ceea ce priveste igiena orala este un factor important in reducerea costurilor tratamentelor dentare in viata de adult. Cariile dentare pot distruge in totalitate dintii unui copil, provocand traume fizice si psihice greu de reparat mai tarziu.
  4. Realizarea faptului ca tratamentul cariilor complicate, a infectiilor dentare netratate la timp, protezarea in stadii avansate de resorbtie osoasa si parodontala duce la costuri uriase si la pierderi nejustificate de timp si energie care ar putea fi folosite in scopuri mai bune si mai productive.

Mergeti la medicul stomatolog pentru consultatii de rutina si pentru tratamente profilactice daca doriti sa reduceti costurile tratamentelor si sa va mentineti calitatea vietii!

Advertisements