Tags

,

Orice calatorie implica un grad de stres. Calatoriile in interes de afaceri pot fi insa deosebit de tensionate. Daca folosim masina personala, vom gasi motiv sa fim stresati de starea drumurilor, de aglomeratia din trafic si de ajungerea la timp la destinatie. Daca alegem anumite firme transporturi Constanta Otopeni ne stresam pentru ca nu avem totul sub control. In general, oamenii de afaceri au inteles ca starea de incordare constanta, incercarea disperata de a tine totul sub control si de a face toate lucrurile personal, fara a delega, nu da rezultate mai bune si de aceea incearca tot felul de tehnici de relaxare.

transporturi constanta otopeni

Timpul petrecut in masina sau avion ar trebui sa fie momentul de calm absolut dinaintea furtunii. Vorbitul constant la telefon, raspunsul la email, semnarea unor contracte nu ajuta la deconectare. Apelarea la firme transporturi Constanta Otopeni care pun la dispozitie masini private cu sofer ajuta intr-o oarecare masura la detensionarea situatiei. Masinile de lux ofera un confort sporit si indeamna la o stare de bine. Muzica in surdina, racoarea, linistea, mirosul neutru calmeaza nervii prea intinsi ai unei persoane prea stresate. Consumul de alcool, fumatul si chiar consumul excesiv de cafea nu ajuta la relaxare. Oamenii de afaceri japonezi consuma foarte mult ceai verde. Ceaiul verde este racoritor, are o multime de antioxidanti si contine foarte putina cofeina. Spre deosebire de cafea, ceaiul nu afecteaza pancreasul si nu creaza o stare de foame constanta din cauza scaderii drastice a nivelului de zahar din sange.

Tehnicile de meditatie propuse chiar de unii psihologi ajuta foarte mult. Exista un anumit stil pozitiv de gandire care trebuie adoptat de oamenii de afaceri dar care poate ajuta pe oricine sa scape de stresul cotidian. Muzica de relaxare induce o stare de calm profund care rivalizeaza uneori cu acel calm indus de anumite medicamente prescrise pentru anxietate.

Stresul constant afecteaza inima si vasele de sange. Nu putem conduce o afacere daca nu ne gandim intai la propria sanatate si stare de bine.

Advertisements