Tags

,

O casa este mult mai frumoasa daca are flori multe si sanatoase, dar pentru ca fiecare planta are nevoie de ingrjiri speciale, diferite una de cealalta este bine ca inainte sa invatati cate ceva din minunatele taine ale ingrijirii florilor. Pentru a putea pastra platele frumoase si sanatoase in orice anotimp trebuie sa le ajutati sa creasca cu ajutorul nutrientilor si fertilizatorilor, acestia fortifica structura plantelor si creste abilitatea acestora de a face fata diversilor factori de mediu.

nutrienti si fertilizatori

De ce au nevoie plantele pentru a creste? Pentru a ingrijii corespunzator o planta trebuie sa stiti ce necesitati are aceasta, de cata apa are nevoie, de cata lumina si daca are nevoie de substante hranitoare pentru a se dezvolta normal. Pentru ca unele plante sunt nevoite sa se adapteze la un alt mediu decat cel natural acestea nu pot creste fara nutrienti si fertilizatori, nu se pot dezvolta normal si sanatos in conditii total diferite fata de cele originare.

Nutrientii si fertilizatorii au rolul de a ajuta planta sa creasca chiar si intr-un alt mediu decat cel cu care este obisnuit. Plantele se dezvolta mult mai bine si sunt mai sanatoase cu ajutorul unor substante hranitoare.

Advertisements