Tags

,

Orice cabinet stomatologic trebuie echipat corespunzator pentru a putea trata orice afectiune stomatologica si orice pacient. In primul rand si cel mai important este ca un cabinet stomatologic sa fie igienizat si sterilizat potrivit normelor in vigoare, dar si pentru medici si pacienti. Daca doriti sa achizitionati aparatura de cea mai buna calitate alegeti un unit dentar Chirana, o companie cu traditie ce are in spate o experienta uriasa in fabricarea de unituri dentare perfecte din toate punctele de vedere.

unit dentar

De ce uniturile dentare ieftine nu sunt bune? Deoarece experienta acestor firme in producerea uniturilor dentare este foarte mica, fiabilitatea este mult mai scazuta decat la uniturile dentare Chirana, unitul functioneaza defectuos necesitand pauze foarte mari intre pacienti si mai este si problema ergonomiei scaunului, atat pentru pacient care trebuie sa se relaxeze in scaun cat si pentru medic care trebuie sa il foloseasca cel putin 6 ore pe zi.

Unitul dentar bun costa putin mai mult decat restul deoarece calitatea  primeaza in orice, materiale costa, piesele de mana costa si asa mai departe. Trebuie sa va ganditi atunci cand cumparati un unit dentar ca o faceti pe o perioada mai mare de timp, doar nu vreti sa va lase cand va e lumea mai draga.

Advertisements