Tags

,

Zambetul multor persoane este afectat de petele care apar pe dinti din cauza unor alimente, a igienei precare, dar si din cauza metodelor de albire folosite acasa, care nu ofera nici un fel de garantie. Pentru a evita patarea dintilor este necesar sa reduceti cantitatile de cafea, vinul rosu si mai ales tutunul si sa adugati cateva alimente ce au un efect natural de albire si sunt bogate in vitamina C precum capsunele. Desigur ca nici una din aceste metode nu functioneaza fara un ajutor profesional, de aceea este recomandat sa mergeti la un cabinet stomatologic pentru o sedinta de albire dentara profesionala.

albire dentara profesionala

Tratament de albire reusit? Chiar daca dintii dumnevoastra au pete vizibile si sunt colorati, doar doua sedinte de albire dentara profesionala  va asigura stralucirea zambetului, deoarece calitatea acestui procedeu de albire este indiscutabila. Cu ajutorul albirii profesionale dintii isi recupereaza culoare naturala si poate chiar mai mult de atat, se pot albii cu pana la 9 nuante fata de culorea initiala.

Albirea dentara profesionala este din ce ince mai utilzata de catre foarte multe persoane datorita multitudinilor de avantaje pe care le are, tratament sigur, rapid si de durata.

Advertisements