Tags

,

De cativa ani incoace copiii au uitat sa se joace, unii dintre ei nu stiu ce inseamna lucrul acesta, pasionati fiind de tehnlogie nu se desprind nicicum de televizor, telefon, tableta sau calculator pentru nici un fel de joc, oricat de interesant ar parea pentru adulti, ei il gasesc cu totul si cu totul plictisitor. Asadar cum sa facem sa ne stimulam copiii intr-o lume automatizata? Incercati diverse activitati care sa ii trezeasca curiozitatea cum ar fi sa mergeti cu el la un loc de joaca din Bucuresti deoarece este locul perfect de intalnire cu alti copii si jucarii noi de care nu este plictisit.

loc de joaca bucuresti

Oare sunt si adultii vinovati de modul copiilor de distractie? E drept ca in ziua de azi parintii sunt foarte ocupati cu serviciul si treburile casnice si prefera sa le ofere copiilor o tableta in timp ce ei fac curatenie, sau mancare, fiind siguri ca asta ii tine prinsi ceva timp. Dar exista si alta modalitate in care copiii se pot juca si adulti se pot relaxa la o cafea sau un ceai privindu-I cum se distreaza la un loc de joaca Bucuresti.

In timp ce copiii dumnevoastra relationeaza si se distreaza la un loc de joaca Bucuresti puteti sta relaxati, iar ei vor uita de televizor si de personajele agresive din benzile desenate.

Advertisements