Tags

,

Orice stomatolog isi doreste aparatura de calitate, noua care sa ii simplifice munca si care sa nu il lase la greu. In stomatologie moderna nu se pot face tratamente de calitate fara aparatura de calitate, chiar daca medicul si pregatirea acestuia conteaza cel mai mult o aparatura stomatologica de ultima generatie amplifica si ofera siguranta si precizie acestuia chiar si in cele mai dificile cazuri. Ortopantomograful este ideal in stomatologie atat pentru protejarea pacientilor de radiatii cat si pentru medici in cele mai complexe interventii chirurgicale si implantologie.

ortopantomograf

Ce aparatura este prioritara intr-un cabinet stomatologic? Un echipament complet pentru desfasurarea activitatii in stomatologie cuprinde desigur si un ortopantomograf. Contributia pe care un ortopantomograf o are intr-un cabinet stomatologic este precizia diagnosticului. Ortopantomograful ofera informatii complexe despre sistemul dentar incepand cu scheletul maaxilo-facial pana la articulatia temporo-mandibulara si s-a dovedit a fi necesar in diagnosticul si eliberarea unui plan de tratament.

Ortopantomograful este necesar in orice clinica de stomatologie datorita protectiei impotriva radiatiilor daunatoare, dar si pentru medici oferindu-le un ajutor in problemele ce nu sunt vizibile la o consultatie obisnuita, ideal pentru copii dar si pentru femeile gravide.

Advertisements