Tags

,

Multi parinti merg cu copiii la stomatolog doar atunci cand ii doare maseaua, iar acest lucru este de cele mai multe ori gresit, se poate intampla sa mergeti prea tarziu, iar dintele sa fie pierdut definitv. Pentru inceput trebuie sa stiti ca igiena dentara trebuie sa inceapa imediat ce apare primul dintisor de cel putin 2 ori pe zi, alimentele care contin zahar trebuiesc evitate cat mai mult si controlul periodic la stomatolog de doua ori pe an nu trebuie sa lipseasca. Stomatologia pentru copii Bucuresti are numai medici pregatiti si inarmati cu rabdare pentru cei mai mici pacienti.

stomatologie copii bucuresti

 

Cum trebuie sa fie un stomatolog pentru copii? Medicul stomatolog trebuie sa fie prieten cu copiii, trebuie sa le ofere incredere si foarte multa rabdare pentru a nu se instala frica de dentist. Foarte mult conteaza si cat de informati sunt copiii acasa, de catre parinti, pentru ca ei sa isi doreasca sa mearga la stomatolog nu trebuie sa simta teama din nici o parte. Un copil informat corect va merge cu bucurie la o clinica de stomatologie pentru copii Bucuresti.

Pentru a nu alimenta frica de stomatolog copilului este foarte important ca atunci cand face o nazbatie sa nu il amenintati cu medicul.

Advertisements