Tags

,

Scufundarile de agrement sunt cele mai cautate in Romania de aceea cei mai multi care merg in vacante isi doresc din ce in ce mai mult sa practice acesta activitate. Pentru a putea face scufundari nu trebuie sa fiti inotatori profesionisti, dar sunt necesare cunostinte minime si mai ales inainte de asta un instructaj special facut de scafandrii profesionisti. Varsta minima pentru a face scufudari este de 10 ani, dar limita superioara nu exista si desigur trebuie sa fiti apt din punct de vedere medical pentru scufundarile de agrement.

scufundari de agrement

 

Va este frica sa va scufundati? Cu siguranta va ganditi inainte de orice sport si ce riscuri implica, ei bine, scufundarile de agrement nu sunt deloc periculoase, atata timp cat sunteti pregatiti de instructori de scufundari profesionisti, pot fi comparate cu mersul pe bicicleta. Inlaturati orice teama de a va scufunda in adancuri, astfel veti descoperi o lume noua, minunata, cu specii de pesti care mai de care mai colorati, cu flora marina spectaculoasa si cu o multime de lucruri frumoase de vazut.

Scufundarile de agrement  pot fi practicate chiar si de incepatori cu ajutorul cursurilor si instructorilor profesionisti de pe litoralul romanesc, in principiu pe timp de vara.

Advertisements