Tags

,

Pentru ca femeile sunt niste visatoare cand vine vorba de cel mai important eveniment din viata lor si pentru ca isi doresc cea mai frumoasa si somptuoasa nunta la care sa nu lipseasca nimic acestea aleg cele mai originale elemente pentru nunta, unele care sa iasa in evidenta si sa aduca unicitate acesteia. Sculpturile in gheata pun accentul pe eleganta, de aceea este cea mai noua moda de atransforma nunta intr-un moment artistic, plin de emotie.

sculpturi in gheata

Visul femeilor in materie de nunta! Ce nu isi doresc femeile la nunta lor? Daca bugetul le-ar permite ar cumpara tot magazinul! Important este ca fiecare se straduieste din rasputeri sa organizeze totul intr-o maniera eleganta, demna de o petrecere mareata. Sculpturile in gheata, datorita simplitati si fragilitatii lor sunt elemente perfecte pentru o nunta ce inlocuiesc fara doar si poate un banal aranjament floral.

Arta de a transforma un eveniment intr-un moment unic nu este la indemana oricui, nu orice talent poate fi ridicat la rengul de arta, nimic nu poate fi comparat cu o sculptura in gheata special creata si personalizata pentru o nunta sau orice alt eveniment, ce are o semnificatie aparte.

Advertisements