Tags

,

Cine nu viseaza la o vacanta in Egipt si mai ales cui nu i-ar placea sa desopere si sa vada toate acele mistere din cartile de istorie? Egiptul este pentru multi dintre dumnevoastra o destinatie perfecta pentru descoperit lucruri noi, pentru aventuri noi, mai ales pentru pasionatii de legende, de Faraoni si Zei. O vacanta in Egipt este de neuitat, o tara cu traditii cultural bogate, clima blanda, plaja, mare si nisip fin si servicii de calitate oferite de hotelieri.

vacanta in egipt

Ce spuneti de o croaziera pe Nil? Cea mai buna perioada pentru o vacanta in Egipt este intre lunile octombrie si aprilie deoarece temperaturile nu sunt foarte ridicate si lucrul acesta va permite sa faceti calatorii la temple si vestigiile aflate in imprejurimile fluviului Nil. Daca sunteti interesati de scufundari, snorkeling sau surfing ati ales destinatia potrivita, Egiptul este destinatia sporturilor nautice si acestia pot fi de-a dreptul vrajiti de frumusetile lumii subacvatice ale Marii Rosii.

Vremea tot timpul frumoasa din Egipt va va insenina fiecare zi din minunatul concediu in tara piramidelor. Va puteti rezerva o vacant in Egip tot timpul anului deoarece temperaturile sunt blande tot timpul anului.

Advertisements