Tags

,

Sunt foarte multe persoane care isi dores dintii albi pentru a putea zambi in voie, pentru a nu pune bariere atunci cand merg la un interviu sau cand fac cunostinta cu cineva pentru prima data, dar ii sperie faptul ca acest lucru dauneaza dintilor. Ei bine, albirea dentara profesionala nu este periculoasa atata timp cat se indeplinesc cateva conditii obligatorii: sa fie facuta intr-un cabinet stomatologic, de catre un medic dentist, cu materiale de calitate si mai ales aparatura performanta ca lampa de albire.

lampa albire

De ce albirea dentara are un renume prost? Foarte multi oameni, din dorinta de a face o schimbare apeleaza la albirea dentara, cea de acasa, din cabinetele de cosmetica realizate intr-un mod neprofesionist de catre personal necalificat si nepregatit in domeniu. Desigur ca acest lucru nu da rezultate deloc, iar lucrul acesta creaza un renume prost pentru albirea dentara profesionala executata cu lampa de albire in cabinetele de stomatologie.

Albirea dintilor nu se bazeaza doar pe periajul acestora sau prin folosirea atei dentare si a apei de gura, acestia au nevoie de o modalitatea profesionala de albire si de a-I face mai stralucitori.

Advertisements