Tags

,

Sunt foarte multe motive pentru care majoritatea cuplurilor aleg vacantele exotice pentru luna de miere. Unul dintre ele si cel mai important este ca in afara tarii au parte de servicii exclusiviste si fara indoiala viziteaza o alta lume, una extrem de frumoasa, de atractiva si romantica. Daca vreti sa simtiti cu adevarat ca va petreceti concediul intr-o destinatie exotica, luxurianta, perfecta pentru luna de miere alegeti o vacanta in Sri Lanka.

vacanta sri lanka

Ce destinatie este ideala pentru luna de miere? Aveti nevoie de o destinatie perfecta, care sa va surprinda si sa se integreze perfect in atmosfera romantica de dupa nunta. O vacanta in Sri Lanka este presarata din plin cu istorie, cu aromele a sute de tipuri de ceaiuri, a plajelor minunate, a temperamentuli minunat si vesel al localnicilor, dar si cu principala atractie, elefantii. Civilizatia din sudul Asiei si o multitudine de atractii naturale fac ca Sri Lanka sa fie o destinatie de vacanta ideala atat pentru o luna de miere cat si pentru o vacanta cu familia si prietenii.

Sri Lanka este o tara foarte bogata din toate punctele de vedere, de aceea este si foarte apreciata de turistii care i-au calcat pragul.

Advertisements