Tags

,

Fiecare persoana ce urmeaza sa se casatoreasca isi doreste sa iasa in evidenta cu ceva, unii prin opulenta si altii prin simplitate si eleganta! Daca va doriti o solutie pentru realizarea unei nunti unice, trebuie sa stiti ca nimic nu poate fi comparat cu o sculptura de gheata, care ofera evenimentului un moment si un loc special, elegant, fin si stralucitor. Un bar de gheata este elementul perfect pentru o nunta iesita din tipare, o nunta simpla dar in acelasi timp complexa, ideal in orice locatie si tematica.

bar de gheata

Bugetul nu va permite tot ceea ce va doriti? Indiferent de starea materiala, nunta poate fi cea mai frumoasa. Un bar de gheata poate schimba in totalitate o ceremonie banala, o locatie simpla si aranjamentele clasice din flori. Fie ca vreti sa organizati intr-o locatie exclusivista cu meniuri de 5 stele si decoratiuni grandioase sau din contra intr-o sala mica pe care sa o decorati simplu, in stil propriu, un bar de gheata este potrivit.

Transformati nunta dumnevoastra chiar si cu un buget restrans intr-una speciala cu ajutorul unui bar de gheata care da evenimentului o nota speciala, foarte eleganta.

Advertisements