Tags

,

Pasionatii de scufundari asteapta cu nerabdare momentul propice pentru a se lasa dusi de val in cele mai frumoase si misterioase locuri. Pentru ca in luna mai se incepe oficial sezonul de scufundari in Marea Neagra, iarna puteti alege sa va perfectionati, sau pentru incepatori sa invatati sa utilizati echipamentul pentru scufundari intr-o piscina si teoria fara de care nu va puteti cufunda in adancuri. Scufundarile de agrement sunt agreate de foarte multe persoane care aleg sa isi petreaca vacanta la malul Marii Negre si alt fel.

scufundari de agrement

Ce se ascunde sub apele line ale Marii Negre? Daca alegeti sa faceti scufundari de agrement in Marea Neagre veti fi surprinsi de frumusetea acesteia, dincolo de plaja, distractie, inot si bronz, marea este mult mai incantatoare, o multime de vietati, de caluti de mare, de pesti colorati pe care nu le vedeti decat la acvariu, le puteti observa in mediul lor natural.

Sezonul de scufundari in Marea Neagra incepe in mai si se termina la inceputul lui octombrie, desigur in functie de vreme, deoarece marea trebuie sa fie linistita pentru a nu intampina greutati, dar si pentru a putea observa clar lucrurile minunate pe care nu le vedeti decat la televizor.

Advertisements