Tags

,

Practic, pentru a avea o nunta perfecta inseamna sa va multumiti invitatii inainte de toate, pentru ca de ei depinde atmosfera si bunul mers al intregului eveniment, doar nu vreti sa stea toti bosumflati la masa de parca au gresit adresa? Nimic nu trebuie sa umbreasca fericirea mirilor, de aceea orice detaliu trebuie gandit astfel incat totul sa iasa perfect. Ce ziceti de niste sculpturi din gheata care sa etaleze evenimentul la un alt nivel, care sa ofere petrecerii un aer inspirat din cele mai inalte ranguri?

sculpturi din gheata

Vreti sa fiti multumiti dupa nunta? Feedback-ul este cel mai important deoarece va da cea mai mare satisfactie, aceea ca nunta dumneavoastra nu a fost una comuna, clasica la care invitatii au venit din obligatie ci si s-au distrat, s-au simtit bine, au admirat sculpturi din gheata si au trait alaturi de dumnevoastra cele mai frumoase momente.

Sculpturile din gheata sunt un concept nou, foarte pretios care se potriveste perfect unui eveniment de o asa amploare, unui moment care se intampla o singura data in viata si care trebuie sa fie inainte de toate unic, special, personalizat pentru fiecare nunta in parte.

Advertisements