Tags

,

Designul unei camere se face atat pe baza culorilor, luminii si mobilierului cat si pe baza unor componente mai mici precum prizele, intrerupatoarele, corpurile de iluminat sau sursele de caldura precum caloriferele, dar si finisajele interioare. Aspectul acestor componente poate strica atmosfera atat de bine gandita a unei case noi, de aceea se pune foarte mult accentul pe finisajele interioare atunci cand se renoveaza un apartament, o camera sau o casa.

finisaje interioare

Vreti sa va simtiti cat mai relaxati in propria casa? Cand vine vorba de finisaje interioare nu trebuie sa faceti economie, deoarece de lucrul acesta depinde buna dispozitie, relaxarea intr-o anumita camera, contrastele si proportiile fiind gandite astfel incat sa va puteti petrece cat mai mult timp in camera respectiva fara sa obositi, sau sa deveniti agitati si nervosi. Finisajele interioare sunt capabile sa transforme si cel mai neprimitor spatiu intr-unul calduros si cu multa personalitate.

Daca doriti sa va amenajati casa dupa propriul stil, decoratiunile de interior va pot fi de folos, dar si schemele coloristice care dau intotdeauna o nota de originalitate oricarei incaperi, de aceea este important sa puneti accentul pe finisajele de interior.

Advertisements