Tags

,

Cu toti stiti ca dintii frumosi si sanatosi se mentin printr-o igiena orala drastica incepand de la primii dintisori. Parintii trebuie sa isi invete copiii sa se spele pe dinti de doua ori pe zi, dimineata si seara inainte de somn, chiar daca dintii sunt temporari sau definitivi si sa le faca cunostinta cu medicul stomatolog pentru a crea un obicei sanatos, dar si pentru a evita problemele de ortodontie, cariile sau alte afectiuni. Stomatologia pentru copii Bucuresti va ofera sfaturi atat dumnevoastra cat si micutilor pentru a va mentine dintii albi si sanatosi.

stomatologie copii bucuresti

Dinti ingrijiti indiferent de varsta! Pentru ca bebelusilor incep sa le apara primii dintisori intre luna a 4-a si a 6-a este timpul sa va pregatiti cu o periuta de dinti speciala si sa apelati la serviciul de stomatologie copii Bucuresti pentru mai multe metode si sfaturi de profilaxie. In cazul in care copilul se vaita de durere de dinti la orice varsta apelati la medicul dentist imediat, deoarece afectiunile se pot agrava.

Se recomanda un control la medicul stomatolog pentru a semnala eventualele probleme care tin de eruptia dintilor, de alinierea acestora, dar si pentru mai multe sfaturi de prevenire.

Advertisements